На Сумщині збили відразу двох пішоходів

30.01.2020

У результаті наїзду легкового автомобіля постраждали два пішоходи. З тілесними ушкодженнями їх доставлено до Конотопської ЦРЛ. У поліції за фактом аварії відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху).

Подія сталася вчора, близько 17:00, у Конотопі на вулиці Генерала Тхора. Прибувши за викликом на місце події, працівники місцевого відділу поліції з’ясували, що водій автомобіля «Форд Фієста», 59-річний конотопчанин, допустив наїзд на двох пішоходів. Громадяни саме в цей момент переходили проїжджу частину у невстановленому для цього місці.

Обидва потерпілі чоловіки – жителі Конотопу. Одному з них 42 роки, іншому – 37. Вони отримали тілесні ушкодження у вигляді травм голови та нижніх кінцівок і були доставлені до Конотопської ЦРЛ для отримання медичної допомоги.

За зовнішніми ознаками водій транспортного засобу був тверезим. У всіх учасників автопригоди відібрано зразки крові для експертного дослідження на стан сп’яніння. Наразі слідчі дії тривають. У рамках відкритого за фактом ДТП кримінального провадження призначено ряд експертиз для об’єктивного встановлення причин та деталей аварії.

konotop.in.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: