На Сумщині родина заробляла на збуті наркотиків близько мільйона щомісяця

31.01.2020

У жовтня минулого року 24-річний путивлянин разом зі своєю дівчиною та двоюрідним братом організував збут наркотичних та психотропних речовин за схемою закладок. Викрили наркозбувачів оперативники управління протидії наркозлочинності, працівники детективного підрозділу СУ ГУНП та прокуратури.

За приблизними підрахунками правоохоронців, прибуток від «бізнесу» лише за один місяць сягав до 1 мільйонів гривен.

Сьогодні, 31 січня, організатору групи та двом його спільникам працівники поліції під процесуальним керівництвом прокуратури оголосили про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч.2, ст. 306, та ч. 3 ст. 28 ч.2 ст. 306 КК України. Про це повідомили в прес-службі Нацполіції Сумщини.

Молодим людям судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, але за них було внесено заставу. Дівчина також знаходиться вдома – під особистим зобов‘язанням. До того ж, цим трьом громадянам та ще одному їхньому спільнику, 25-річному уродженцю Путивля, оголошено про підозру у збуті організованою злочинною групою особливо небезпечних наркотичних та психотропних засобів у великих розмірах (ч.ч.2 та 3 ст. 307 КК України). Наразі цей чоловік знаходиться під домашнім арештом.

Досудове розслідування по справі триває.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: