Лідер дорожньої галузі «Роад Констракшн» отримав сертифікат про впровадження системи управління Hubbard Management System

02.02.2020

Нещодавно компанія «РОАД КОНСТРАКШН» отримала сертифікат, який підтверджує впровадження основи системи управління Hubbard Management System відповідно до стандарту якості управління «МОДЕЛЬ АДМІНІСТРАТИВНОГО НОУ-ХАУ». Це продовжує рух лідера дорожньої галузі вперед в напрямку розвитку і покращення якості управління та надання послуг.

Hubbard Management System (Хаббард менеджмент систем) – система менеджменту, елементи якої використовуються сотнями компаній в десятках країн світу для підвищення ефективності роботи бізнесів. Дана система надає можливість прозорого та чіткого управління як оперативною діяльністю, так і процесами розвитку. Дозволяє досить просто здійснювати контроль над бізнес-процесами як на щоденній основі, так і за будь-який період часу, забезпечує інструментами розробки стратегії і планування.

Система управління організацією була розроблена Л. Роном Хаббардом в 2-й половині ХХ століття на основі його спостережень і досвіду управління організаціями різної величини, а також мережею організацій.

Головним відкриттям, зробленим паном Хаббардом, є організуюча схема підприємства. Вона є основою даної системи управління.

Організуюча схема (оргсхема) – це, по суті, опис схеми діяльності групи (комерційної компанії, клубу за інтересами – будь-якої групи), заснованої на принципі потоку, тобто виконання один за одним ряду обов’язкових функцій без яких існування організації протягом тривалого часу буде малоймовірним.

Нагадаємо, три лідируючі компанії дорожньої галузі — «Роад Констракшн», «Гелікон» та «Сумимостобуд» — увійшли до складу «RGM GROUP».

rgm-group.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: