Незважаючи на ранню весну в Сумах почнуть ремонт доріг пізніше

03.02.2020

Про це сьогодні, 3 лютого, на апаратній нараді в мерії повідомив директор КП «Шляхрембуд» Олександр Вегера. Питання ремонту доріг порушив мер Сум Олександр Лисенко.

— Ви знаєте, яке місце займає Україна в рейтингу якості ремонту доріг? — запитав мер у підлеглих. — 130-е! Ми з вами повинні довести, що в місті Суми може бути по-іншому. Цього року бачите, яка погода. В цьому році ми з вами раніше виходимо на ремонтні роботи, так?

— Ні, пізніше навпаки, — встав директор КП «Шляхрембуд» Олександр Вегера.

— А чому пізніше?

— Тому що план фінансування так складений.

— Можете коли хочете виходити, але мені головне, щоб ви зрозуміли одне — якість ремонту ми будемо перевіряти особисто з вами в рамках наших обов’язків. Правоохоронні органи без вас з нами проконтролюють. Громадськості, якщо захоче, надамо всі відповіді, і будемо брати участь разом з нами. Але головне, щоб ваш технагляд, ваші працівники це зрозуміли і особисто ми з вами, що тільки сучасні технології, тільки нормальна техніка. Якщо чогось не вистачає, беремо в оренду. Чітко по термінах, чітко по всій методиці, за всіма ДБНами, щоб у нас ніде не було таких ситуацій, що ми робимо, а потім через 2-3 роки переробляємо. Я розумію, що ви зараз скажете, що у нас все на високому рівні, але я хочу, щоб по всіх вулицях було так, як по вул. Роменській.

— Я так, як і ви, хочу робити дороги якісно, ​​добре і особливо не робити ямковий ремонт, а робити середні, реконструкції та нове будівництво. Але за останні три роки ми капітально відремонтували аж дві дороги, а то в основному середній або поточний ремонт. Тому наше підприємство готове виконувати якісно і в терміни. Єдине тільки, технагляд це не у нас, а у вас, у вашому департаменті. Тому нехай контролює так, як належить.

— Олександре Івановичу, Віктор Іванович, — звернувся мер до свого заступника пану Журби та в.о. директора департаменту інфраструктури пана Павленка. — Чули, ви, якщо що, будете крайніми.

— І також потрібно складати план фінансування не шматками, а щоб робити повністю …

— Я вам про якість, — сказав мер Вегері. — Що стосується контролю, Олександр Іванович і Віктор Іванович, підготуйте мені пропозиції, яким чином ми будемо контролювати і отримувати нову якість доріг по всіх об’єктах.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: