У Глухові напали на журналістку

03.02.2020

Сьогодні о 9.00 в Глухові журналістка, дочекавшись на зупинці маршрутку №3, увійшла в салон, як раптом на неї напав пасажир-чоловік: високого зросту, кремезної статури, на голові у нього був капюшон. Перегородив жінці шлях, накинувшись з лайкою. Кричав дуже голосно. Не відстав, коли та увійшла і дістала з гаманця гроші оплатити проїзд. Маршрутка рушила, а чоловік продовжував кричати — ніяких конкретних претензій не висував, просто на весь салон крив глухівчанку матом.

Через пару хвилин, так і не дочекавшись, коли той заспокоїться, журналіст, поставивши до відома водія, набрала 102 і викликала поліцію. На тому кінці дроту їй відповіли, що патрульні вже виїхали і слідують по маршруту, ось-ось наздоженуть громадський транспорт. Почувши про поліцію, одна з тих, що сиділи в салоні пенсіонерок (як виявилося, це матір хулігана!), швидко схопила його за руку і вивела на вулицю.

Про те, що пасажира-порушника вже немає в маршрутці, журналістка повідомила правоохоронцям, і вони, взявши опис чоловіки, перевірили всіх перехожих по шляху проходження маршрутки №3, але той як крізь землю провалився. Людини, яка підходить під такий опис, та ще й з пенсіонеркою, ніде не було. Поліцейські ж пообіцяли, що пошуки не припинять.

shans.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: