У Сумах бабусю ошукали під виглядом співробітниці прокуратури

03.02.2020

Так, до чергової частини Сумського відділу поліції звернулась 81-річна жінка. Вона розповіла, що вранці їй зателефонувала невідома, яка представилася співробітником прокуратури, та повідомила, що її донька придавила дверима дитину, за що їй загрожує відповідальність. Проте справу можна владнати за 13800 гривень. Заявниця погодилась і негайно переказала гроші через термінал самообслуговування.

Того ж дня до поліції звернувся 58-річний мешканець Бурині. Він розповів, що на сайті оголошень знайшов автомобіль і зателефонував його власнику аби придбати. Той запросив у якості передоплати 45 тисяч гривень. Заявник не думаючи про погане перерахував кошти. Після чого продавець перестав виходити на зв’язок.

До поліції Білопілля звернулася 36-річна місцева жінка та розповіла, що їй подзвонив невідомий, який представився працівником банку. Чоловік запевнив, що хтось намагається зняти чималу суму грошей з її картки. Щоб не втратити свої заощадження — попросив повідомити інформацію з останніх отриманих повідомлень Жінка погодилась. А коли перевірила баланс на карті — зрозуміла, що мала справу з шахраєм.

За даним фактом поліцейські відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: