Сумчанка просить прибрати небезпечний пішохідний перехід у середмісті

03.02.2020

Прибрати аварійно-небезпечний пішохідний перехід на перехресті вулиць Харківська та Г. Сумщини, поставити огорожу та провести ремонт підземного пішохідного переходу просить авторка електронної петиції Юлія Святець.

«Прошу підтримати петицію щодо ліквідації пішохідного переходу на перехресті вулиць Харківська та Г. Сумщини, встановлення огорожі та проведення ремонту підземного пішохідного переходу. Інколи прогулююся вздовж вулиці Г. Сумщини, бачу, як постійно створюються аварійні ситуації на цьому пішохідному переході. Неодноразово бачила своїми очима, як виникали дорожньо-транспортні пригоди за участю транспортних засобів та пішоходів. Бачила, як минулого року збивали пішоходів, велосипедиста та ДТП між автомобілями.

Проблема, на мою думку, у тому, що для людей потрібно зробити ремонт у підземному пішохідному переході, прибрати наземний пішохідний перехід та встановити огорожу. Це безпека нас, наших дітей, які переходять даний пішохідний перехід, це безпека наших близьких, які їдуть за кермом повз даний перехід!», — пише сумчанка.

Дата початку збору підписів — 3 лютого 2020 р. До кінця збору підписів залишилося 45 днів. Станом на 3 лютого петицію підписали 0 осіб із 250 необхідних.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: