У Сумах горе-майстер переплутав шланги і залишив багатоповерхівку без газу

04.02.2020

У Сумах багатоквартирний будинок залишився без газу в конфорках. Причина — самовільна заміна газового обладнання.

Обід для мешканців будинку по вул. Іллінській 35 запам’ятається надовго. 4 лютого з газових приладів полилась вода. Мешканці багатоповерхівки одразу повідомили про подію за номером 104 аварійно — диспетчерську службу АТ «Сумигаз».

У ході обстеження мереж з’ясувалось, що вода потрапила до газової системи через газовий водонагрівач, який приєднали в одній з квартир цього будинку. У ході робіт порушуючи вимоги Правил безпеки систем газопостачання, не повідомивши представників АТ «Сумигаз», переплутали водяний та газовий шланги.

Результат такої самодіяльності — вода потрапила до газового обладнання в квартирах інших мешканців цього будинку. Дії горефахівця створили побутові незручності сусідам та чималі фінансові витрати. Сума компенсації залежатиме від завданих збитків підприємству та мешканцям квартир цього будинку.

Наслідки самовільного втручання в систему газопостачання

Вода замість газу У Сумах багатоквартирний будинок залишився без газу в конфорках. Причина — самовільна заміна газового обладнання.Обід для мешканців будинку по вул. Іллінській 35 запам’ятається надовго. 4 лютого з газових приладів полилась вода. Мешканці багатоповерхівки одразу повідомили про подію за номером 104 аварійно — диспетчерську службу АТ "Сумигаз" У ході обстеження мереж з’ясувалось, що вода потрапила до газової системи через газовий водонагрівач, який приєднали в одній з квартир цього будинку. У ході робіт порушуючи вимоги Правил безпеки систем газопостачання, не повідомивши представників АТ «Сумигаз», переплутали водяний та газовий шланги.Результат такої самодіяльності — вода потрапила до газового обладнання в квартирах інших мешканців цього будинку. Дії горефахівця створили побутові незручності сусідам та чималі фінансові витрати. Сума компенсації залежатиме від завданих збитків підприємству та мешканцям квартир цього будинку.Щоб запобігти наслідкам, які можуть спричинити шкоду не тільки майну, а й здоров’ю споживачів газу, АТ «Сумигаз» звертається до всіх самовільно не втручатись у газову систему, а викликати спеціалістів товариства

Опубліковано АТ "Сумигаз" Вівторок, 4 лютого 2020 р.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
10.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 61 вибух
10.05.2024 У Сумах на Привокзальній сталася ДТП
10.05.2024 326 ворожих ударів за добу: поліція документує наслідки
10.05.2024 Президента просять посмертно нагородити орденом “За мужність” загиблого захисника Романа Гетьмана
10.05.2024 Підтримка для ВПО, які вимушені були покинути свої домівки на території, на якій оголошена обов’язкова евакуація
10.05.2024 “Крошки” з Охтирки здобули Гран-прі фестивалю в Туреччині

Коментарі: