«Обіцяли 100 грн»: подробиці інциденту з чоловіком, який душив собаку

05.02.2020

Повідомлення про те, що чоловік душить пса, до поліції на лінію «102» надійшло учора близько 16:30 від небайдужих громадян.

На виклик виїхав черговий екіпаж патрульної поліції. На місці події правоохоронці застали трьох чоловік. Двоє з них вказували на третього, начебто той намагався задушити собаку. Задля подальшого з‘ясування обставин цього громадянина доправили до найближчого відділку поліції та опитали.

У ході бесіди з дільничним офіцером чоловік пояснив: собаку він ловив, а не душив. Одна з місцевих жінок попросила його впіймати двох її собак, аби відвести у притулок для тварин, бо, мовляв, пси створюють незручності для оточуючих. За роботу пообіцяла заплатити 100 гривень. За словами чоловіка, перший собака втік одразу. Іншого він зловив і саме намагався одягти собаці на шию шлейку, як до нього підбігли громадяни і звинуватили у жорстокому поводженні з твариною.

Дільничний опитав ймовірну власницю собак. Та підтвердила слова доставленого до відділку громадянина, запевнивши, що наміру вбити тварин у неї чи у нього не було.

Наразі перевірки тривають, зібрані матеріали будуть передані на розгляд у слідче відділення Сумського міського відділу поліції для прийняття відповідного процесуального рішення.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: