«Никому из чиновников нет дела!»: Сумчани — про занедбаний сквер на Дев’ятці

05.02.2020

Сумчани скаржаться на незадовільний стан скверу в 9-му мікрорайоні неподалік перехрестя пр. М. Лушпи й вул. Інтернаціоналістів, пише 0542.ua.

«Сквер на девятке возле перекрестка проспекта Лушпы и ул. Интернационалистов в запущенном состоянии. Никому из чиновников нет дела! А ведь через этот сквер ежедневно ходят сотни Сумчан, дети в школу, мамы с колясками. Уважаемые чиновники города Сумы, поймите… Люди не умеют летать!» – говорять жителі цього району. Вони надали фотопідтвердження, де яскраво видно сміття, розбиту плитку або взагалі її відсутність.

В Управлінні «Інспекція з благоустрою міста Суми» відповіли, що надавали пропозиції Департаменту інфраструктури щодо наведення ладу в сквері. Власне, у департаменті, зокрема у відділі благоустрою, сказали, що прибиранням території скверу від сміття займається КП «Зеленбуд» на 20% від потреб, оскільки не вистачає працівників і фінансування. Що стосується побитої плитки, видатків на це в бюджеті на 2020 рік не передбачено.

У той же час у відділі благоустрою пообіцяли, що сьогодні-завтра працівники КП «Зеленбуд» мають навести порядок у сквері.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: