Відвідувачів сумського театру лякали мітингувальники

06.02.2020

У Сумах біля театру для дітей та юнацтва вчора ввечорі пройшла акція проти показу вистави «Любов и голуби»,  з якою гастролює полтавський театр ім. М. Булгакова.

На мітинг зібралося близько 30 людей з плакатами.  Усіх, хто йшов на виставу, зустрічали словами «Ганьба!», повідомляє UA.Суми.

Акцію до того анонсували активісти ГО «Просвіта». Приводом для неї стала афіша спектаклю. «Тут має відбутися вистава «Любовь и голуби», афіша якої «зворушливо» закликає всіх «кто соскучился по прошлым временам», прийти на перегляд. Тим часом, — чи ностальгія це за минулими часами, чи пропаганда майбутнього «руського міра»?», — йшлося в анонсі акції.

За словами організатора гастролей театру Олега Шепілова, на цю виставу придбали близько ста квитків. Це театр із Полтави, у ньому грають українські актори.

«Цьому театру років 25. Він формувався з Україною разом, коли ми стали незалежні. Зараз театр носить ім’я Булгакова. Раніше брали зірок із Москви, а зараз беруть зірок із Києва. Тут взяли бренд «Любов і голуби», і на це люди йдуть», — розповів Олег Шепілов.

Коли розпочалася вистава, мітинг закінчився. Він тривав близько 40 хвилин.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: