Ігор Перепека: «Приватний сектор для міської влади – як відрізана скибка»

06.02.2020

Розбиті дороги без асфальту і без вечірнього освітлення – саме так живуть сьогодні мешканці багатьох вулиць приватного сектору в Сумах. Людям доводиться самотужки латати ями, адже до будинків не може проїхати «швидка» або пожежна машина, самостійно займатися водогоном і налагодженням каналізації у той час, як влада залишається осторонь, а вони – наче відрізані від світу.

Депутат Сумської міської ради Ігор Перепека постійно подає запити щодо вирішення численних проблем приватного сектора, оскільки відсутні програми розвитку міських територій із приватними житловими забудовами.

«Немає відділу, який би займався приватним сектором. Ми не пишемо для цього програми, для жителів немає жодних заохочень. Для людей, які самі будують, самі за все відповідають, дахи самі ремонтують, не зроблять найпростішого тротуару! Я вважаю, що влада нарешті має повернутися обличчям до наших сумчан», — говорить Ігор Перепека.

Депутат наголошує, що жителі приватного сектору мають такі ж права на якісні комунальні послуги та інфраструктурний розвиток, як і жителі сумських мікрорайонів висотної забудови.

Ігор Перепека вважає, що у департаменті інфраструктури потрібно створити окремий підрозділ, який опікуватиметься усіма проблемами саме приватного сектору – від ремонту доріг, освітлення, налагодження комунікацій до сучасного розвитку та благоустрою.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: