Поліцейські викрили жінку, яка обібрала квартиру нового знайомого

06.02.2020

Фактично напросившись до нетверезого чоловіка у гості, 40-річна жінка дочекалась, поки він засне, і винесла з його помешкання вподобані речі.

На ранок обікрадений 55-річний чоловік звернувся з заявою до поліції. Розповів, що пам’ятає, як прийшли разом з новою знайомою додому, пили чай, а потім він заснув. Прокинувшись, виявив зникнення автомобільного телевізора, мобільного телефону та ТВ-тюнера.

«Наші співробітники детально опитали потерпілого, провели оперативні заходи і встановили підозрювану, — розповідає Сергій Забозлаєв, начальник Шосткинського відділу поліції. – Нею виявилась 40-річна місцева жителька. Частину викрадених речей знайшли у неї вдома, вилучили та повернули власнику. Що стосується мобільного, то вона встигла здати його до ломбарду».

За словами жінки, вона була впевнена у своїй безкарності, адже новий знайомий був п’яний і, на її думку, до поліції не звернувся б.

За фактом крадіжки в поліції відкрили кримінальне провадження. Санкція ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України передбачає штраф до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років. Остаточне покарання їй визначить суд.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: