У Сумах біля школи упав паркан

07.02.2020

6 лютого на подвір’ї Сумської школи № 4 упав паркан, який відділяє двір від історичної будівлі школи, що знаходиться у стадії реконструкції останні 27 років. Про це у Фейсбуці написала директор школи Тетяна Волкова.

«Це паркан, який відділяє подвір`я 4-ї школи від центрального корпусу,що знаходиться 27 років у стадії реконструкції. Нарешті він упав. Не витримав «тяжкої долі». На мої листи-звернення до міської влади, які я надсилаю протягом останніх 3-х років про ремонт паркану (пряма загроза життю і здоров`ю учнів) одна відповідь — коштів немає. Але на непотрібні паркани є», — написала вона, натякаючи на манію парканобудівництва, яка охопила Сумську мерію останні роки. Останній приклад — паркан біля фонтану «Садко», який спочатку встановили, а потім демонтували.

Це паркан, який відділяє подвір`я 4-ї школи від центрального корпусу,що знаходиться 27 років у стадії реконструкції….

Опубліковано Тетяною Павлівною Четвер, 6 лютого 2020 р.

Нагадаємо, восени 2017 року на подвір’ї школи № 12 та гімназії № 1, які знаходяться в одній будівлі, від підмиву дощем завалилася підпірна стінка разом із металевим парканом. Два роки чиновники грали у футбол, шукаючи відповідального і лише у 2019-му стінку полагодили.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: