Сумські рятувальники показали, як гасили авто на Лушпи

07.02.2020

Як уже писали «Сумські дебати», сьогодні вночі на проспекті Михайла Лушпи був здійснений зухвалий підпал авто. Рятувальникам про пожежу повідомила по  телефону жителька будинку, біля якого були припарковані транспортні засоби.

На гасіння направили черговий караул 2-ї державної пожежно-рятувальної частини.

По прибутті на місце виклику вогнеборці встановили, що вогонь охопив легковики «Mazda-3» та «Daewoo-Lanos». Пориви вітру та висока температура горіння створювали загрозу перекидання полум’я на розташований поруч автомобіль «КІА» та навіть житловий будинок, біля якого були припарковані палаючі транспорті засоби.

О 01:04 вдалося відвернути небезпеку подальшого поширення вогню та вибуху бензобаків автомобілів і газової установки, якою була обладнана «Mazda». І вже о 01:08, використавши майже 3 т води, пожежу приборкали.

Всього на гасіння було залучено 11 чоловік особового складу на 3 одиницях техніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Нагадаємо, підпал авто влаштував чоловік, який вирішив помститися колишній дружині. Його вже затримали правоохоронці. За скоєне зловмиснику загрожує від 3 до 10 років позбавлення волі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: