У Сумах завершено громадське обговорення щодо двох проектів містобудівної документації

07.02.2020

Завершено процедуру громадського обговорення по двом проектам містобудівної документації, повідомляють в управлінні архітектури та містобудування, передає сайт мерії.

Перший із них, «Детальний план території біля заводу «Центроліт» (район індустріального парку «Суми»), та звіту про її стратегічну екологічну оцінку», розробили фахівці ТОВ «АРХДИЗАЙСТУДІЯ» на замовлення управління архітектури та містобудування.

Громадські слухання відбулися 9 січня у конференц-залі управління «Центр надання адміністративних послуг у м. Суми» (вул. Горького, 21). Пропозиції, внесені на слуханнях, носили характер рекомендацій щодо реалізації проекту і не мали характеру зауважень.

Нагадаємо, повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті розробленого детального плану території розміщено на офіційному порталі Сумської міської ради 10 грудня та звіт про стратегічну екологічну оцінку – 18 грудня.

Письмові пропозиції приймалися з 11 грудня 2019 року по 10 січня 2020 року по проекту містобудівної документації, та з 18 грудня 2019 року по 17 січня 2020 року по звіту про її стратегічну екологічну оцінку на адресу управління архітектури та містобудування. Таких до управління за цей період від громадськості не надійшло.

Проект містобудівної документації «Детальний план території кварталу, обмеженого вул. Горького, вул. Леваневського, проспектом Тараса Шевченка та вул. Супруна у м. Суми» розробили у ТОВ «БК «Баннерстор Україна» також на замовлення управління архітектури та містобудування.

9 січня у приміщенні конференц-зали управління «Центр надання адміністративних послуг у м. Суми» пройшли громадські слухання. Подані під час слухань пропозиції були не зауваженнями, а рекомендаціями реалізації проекту.

Управління приймало письмові пропозиції від громадськості з 11 грудня 2019 року по 10 січня 2020 року. За цей період на адресу управління період письмових пропозицій від громадськості не надійшло.

Повідомлення про результати громадського обговорення проекту містобудівної документації «Детальний план території біля заводу «Центроліт» (район індустріального парку «Суми»), та звіту про її стратегічну екологічну оцінку»

Повідомлення про результати громадського обговорення проекту містобудівної документації «Детальний план території кварталу, обмеженого вул. Горького, вул. Леваневського, проспектом Тараса Шевченка та вул. Супруна у м. Суми»омлення про результати громадського обговорення проекту містобудівної документації «Детальний план території кварталу, обмеженого вул. Горького, вул. Леваневського, проспектом Тараса Шевченка та вул. Супруна у м. Суми»

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: