Сумчани присоромили мерію за ганебний стан проспекту з «величною назвою»

08.02.2020

Про це йдеться в електронній петиції Сергія Зайцева «Капітальний ремонт проспекту Т. Г. Шевченка».

«Прошу міську владу звернути увагу на чималеньку, майже центральну вулицю м. Суми, з величною назвою «проспект Т. Г. Шевченка». Чи вам, міській владі, не соромно за ганебний стан всього проспекту?

Пропоную зробити капітальний ремонт проспекту Т. Г. Шевченка, з ремонтом дороги, з розміткою на дорозі, з ремонтом тротуарiв, з облаштуванням липових алей (багато дерев треба вже замінити), з облаштуванням зупинок, та усунути можливі недоліки підземних комунікацій, щоб кожен рік не розривати дорожнє полотно та тротуари, які потім ще і не заривають толком, не доробляють. І разом з керівниками кінотеатру «Дружба» зробіть якісний ремонт, перепланування місця перед самим кінотеатром, і по можливості навколо кінотеатру. Висадіть там на клумбах троянди, як раніше було.

Прошу всіх небайдужих підтримати мою петицію. Але якщо навіть петиція не набере достатньо голосів, прошу міську владу все ж таки реагувати на звернення (я знаю, що вони всі петиції читають). Або ще одна пропозиція до влади: зробіть перелік всіх вулиць, доріг, провулків, які потребують ремонтів та реконструкцій, та зробіть план реалізації цих ремонтів на 5 років, чи хоча б на 2-3 роки , щоб сумчани бачили і знали, що і де буде ремонтуватись», —

Дата початку збору підписів: 7 лютого 2020 р. До кінця збору підписів залишилось: 44 дні. Станом на 8 лютого петицію підписали 3 особи з 250 необхідних.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: