У Глухові на смерть замерз чоловік

10.02.2020

6 січня у Глухові було виявлено тіло чоловіка 1987 року народження — жителя села Соснівка, який помер від переохолодження. Інформацію підтвердив в.о. Глухівського відділу поліції Сергій Буханістий.

За словами односельців, доля не балувала жителя Соснівки з дитинства: хлопчик ріс практично без батьківської уваги, голодував і перебивався милостиню небайдужих земляків. А коли підріс, став заробляти собі на прожиток, наймаючись по людях. Плату за свою нелегку сільськогосподарську працю брав їжею.

Так, «за поїсти», селяни запрошували до себе молоду людину для виконання певного обсягу робіт. Тим самим не даючи йому померти з голоду. Однак, якщо з харчуванням проблема була хоч якось вирішена, то з житлом — ні.

Хлопець буквально бомжував, намагаючись знайти собі притулок. Спав, де доведеться. Перекантуватися вдалося до середини зими, тобто до перших морозів.

А в минулий четвер замерзлого на смерть і закляклого чоловіка випадково виявили в Глухові на території колишнього заводу СВТ. За словами правоохоронців, на тілі покійного слідів насильницької смерті не виявлено. Також відомо, що за життя чоловік зловживав спиртним.

hlukhiv.info

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: