Сумське КП шокував рахунок за газ

10.02.2020

10 лютого, на апаратній нараді в мерії директор КП «Шляхрембуд» Олександр Вегера обурився нововведеннями в комунальній сфері:

— У мене питання до «Сумигаз» за розрахунками. Всі знають, що населенню прийшли дві платіжки — за транспортування і за сам газ. Що стосується підприємств, то у нас було таке розділення ще в минулому році. Але в цьому році, коли ми не беремо газ взагалі вже чотири місяці, мені знову прийшов рахунок за транспортування газу! Зрозуміло, що коли ми влітку беремо газ для виготовлення асфальтобетону, виходить не одна сотня тисяч на місяць … Але тепер нам знову прийшов рахунок незрозуміло за що. Хоча у нас на балансі своя газорозподільна підстанція, мережі свої ми обслуговуємо самі, у нас для цього є свої люди. Виходить вже не подвійна, а потрійна оплата ?! У вартість транспортування влітку входило навіть використання сховищ! А тепер прийшов рахунок на 40 тисяч, за місяць. За півроку, поки ми не використовуємо газ, це досить-таки велика сума. Але головне інше: незрозуміло, що це за вид робіт. Акта приймання, природно, немає. Ні того матеріалу, який ми беремо, газу. Я прошу розібратися. У такій ситуації не тільки ми.

Перший заступник мера Сум Володимир Войтенко попросив представника ПАТ «Сумигаз» розібратися і пояснити ситуацію наступного тижня.

shans.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
20.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 57 вибухів
20.04.2024 Жителя Кам’янки судитимуть за виготовлення зброї
20.04.2024 «Сумський заповідник у смартфоні» – у фіналі Національного конкурсу проєктів
20.04.2024 “Велику шкоду нанесло”: мешканці Орлівки розповіли про російську атаку КАБами
20.04.2024 На Глухівщині психоневрологічний інтернат отримав благодійний вантаж від доброчинців
20.04.2024 Тростянець отримає 180 млн грн на реконструкцію очисних споруд

Коментарі: