Сумчанину, обвинуваченому в подвійному вбивстві, викликали «швидку» у суд

11.02.2020

Обвинувачений у подвійному вбивстві сумчанин просив перенести засідання суду 10 лютого, посилаючись на погане самопочуття. Працівники суду викликали медиків, після чого продовжили розгляд справи, пише suspilne.media.

«На момент огляду, чоловік екстреної госпіталізації та надання меддопомоги не потребує. Але було виявлено, що він хворий на ГРВІ та бронхіт», — пояснив лікар Олег Перун, який прибув до зали суду у складі бригади екстреної медичної допомоги.

Незважаючи на наполягання підсудного та його адвоката відкласти слухання, суд вирішив провести засідання і переглянути відео- та фотодокази. Вчора дивилися слідчий експеримент, на якому працівники поліції відтворювали момент убивства. Наступне засідання призначене на 20 лютого.

Як відомо:

У 2005 році у Сумах були вбиті і пограбовані дві сумчанки. Через рік після події суд засудив чоловіка до довічного позбавлення волі.

У 2015 році Європейський суд з прав людини розглянув скаргу засудженого і встановив, що були порушення з боку працівників поліції. Справу переглянув Верховний суд, і у 2017 році скасував обвинувачувальний вирок. Справу направили на новий розгляд до Ковпаківського райсуду Сум.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: