У Сумах патрульні здали кров для онкохворої дитини

11.02.2020

Сьогодні Сумський обласний центр служби крові провів благодійну акцію до Дня онкохворої дитини  разом з Патрульною поліцією міста Суми. 10 правоохоронців прийшли рятувати людські життя.

Серед них є й ті, хто здають компоненти крові вперше, поділилися своїми думками.

» Я хочу, щоб в нашій країні було якомога більше людей, які готові прийти на допомогу. Як представник правоохоронних органів, я хочу показати приклад іншим, що завжди можна знайти час для добрих справ. Мої рідні, коли дізнались що я буду донором, сказали мені фразу, яка зарядила мене сильною енергією: «Людина ти тільки тоді, коли маєш співчуття і готовий жертвувати чимось заради інших!» — тож навіть роздумів не було щодо цього кроку», — каже Максим Губало, поліцейський роти оперативного реагування.

«Погодилась прийти, бо не хочу щоб діти залишились наодинці з хворобою, яка їх вбиває. Я сама мама, тож знаю, наскільки важко інколи буває. Моя родина навіть зраділа, коли я сказала що йду в донорський центр. Малі захотіли зі мною, та я попросила їх почекати до повноліття. Для мене честь бути одною з тих, для кого чужа біда наче своя», — говорить Інна Мацуєва, інспектор ВБДР.

«Прийшов, бо хочу піти проти системи і творити державу зі справжніми бійцями, які готові боротись за життя інших, за справедливість, за позитивні зміни. На мою думку, все починається саме з таких вчинків: стати донором чи волонтером, навіть допомогти бабусі дорогу перейти!» — розповідає Сергій Рибалко, інспектор відділу моніторингу та аналітичного забезпечення.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: