У Сумській ОДА ліквідують один із департаментів

12.02.2020

В. о. голови Сумської ОДА Ірина Купрейчик підписала розпорядження про ліквідацію департаменту екології та охорони природних ресурсів Сумської обласної державної адміністрації.

У ньому значиться доручення попередити у визначений законодавством термін підлеглих працівників про їх майбутнє звільнення в зв’язку з ліквідацією департаменту. Начальнику управління з питань персоналу апарату Сумської ОДА — у визначеному законодавством порядку попередити директора департаменту про його наступне вивільнення у зв’язку з ліквідацією структурного підрозділу.

Правда, замість ліквідованого департаменту в структурі Сумської ОДА з’явиться новий окремий підрозділ — департамент захисту навколишнього середовища та енергетики. У зв’язку з цим мають відбутися деякі пертурбації за функціями. Так, функції і повноваження департаменту екології та охорони природних ресурсів у сфері земельних відносин перейдуть в департамент агропромислового розвитку Сумської ОДА. У той же час функції і повноваження департаменту ЖКГ в області паливно-енергетичного комплексу тепер направлять в новий департамент захисту навколишнього середовища та енергетики.

Тому департамент житлово-комунального господарства, енергоефективності та паливно-енергетичного комплексу перейменують в департамент ЖКГ та енергоефективності. Також в зв’язку з отриманням нових функцій планують збільшити граничну чисельність департаменту агропромислового розвитку Сумської ОДА на три одиниці.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: