Шкільну їдальню на Сумщині відремонтують за 20 тисяч євро німецьких інвесторів

12.02.2020

Вчора, 11 лютого, до Кролевецької загальноосвітньої школи № 5 авітали інвестори з Німеччини, що провадять і розширюють свою діяльність в Кролевецькій ОТГ. Як і обіцяли раніше Наталія та Олаф Кнаппе, керівники ESE Investment AG, для потреб закладу вони передають 20 тисяч євро.

Перший транш у 10 тисяч євро вже перераховано на рахунок закладу. Дані кошти будуть витрачені на капітальний ремонт шкільної їдальні. “Коли ми ще не працювали в Кролевці, а лише знайомилися з керівництвом і можливістю проваджувати тут свою діяльність, то будівля Кролевецької ЗОШ № 5 привернула нашу увагу своєю незвичайною архітектурою. Вже тоді було прийняте рішення допомогти даному закладу. І ми виконуємо свої наміри, передаючи кошти для потреб школи. До того ж, до кінця року маємо в планах посприяти у капітальному ремонті будівлі закладу, щоб зберегти цінну пам’ятку архітектури і забезпечити гідні умови для навчання тут дітей. Здобувати знання в цьому навчальному закладі – це привілегія”, – зазначив Олаф Кнаппе під час передачі сертифікату на 20 тисяч євро.

Учні ЗОШ № 5 підготували для благодійників концерт та зустріли гостей запашним короваєм, автентичними кролевецькими рушничками та власноруч створеними сувенірами, пише Сайт Кролевця.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: