На Сумщині любитель азартних ігор пограбував екс-дружину

12.02.2020

Про крадіжку ювелірних виробів, праски, відпарювача та банківської картки, з якої потім були зняти кошти, в поліцію повідомила 50-річна жителька Шостки. У скоєному жінка запідозрила колишнього співмешканця, з яким вона два місяці як розлучилась.

Так як чоловік був не місцевий, правоохоронцям довелось прикласти чималих зусиль, аби знайти нове місце проживання підозрюваного. Виявилось, що він влаштувався в одному з населених пунктів Шосткинського району і працює на пилорамі.

Чоловіка опитали. Він у скоєному зізнався та розповів, що на крадіжку пішов через пристрасть до азартних ігор. Викрадені речі заклав у ломбард, а гроші витратив на спортивні ставки у волейболі. Проте, запевнив він поліцейських, при нагоді обов‘язково відшкодує колишній дружині завдані збитки.

Слідчі відкрили за фактом крадіжки кримінальне провадження за ознаками ч.ч. 1 та 2 ст. 185 Кримінального кодексу України та проводять досудове розслідування. За скоєне любителю азартних ігор загрожує до п’яти років позбавлення волі, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: