У центрі Сум перекладатимуть нову доріжку за 100 тисяч

13.02.2020

Сумчанам дуже подобається площинний фонтан на Покровській площі. У літню спеку малюки із задоволенням бігають за ним, та й дорослі не проти постояти поряд і освіжитися. Ось тільки фонтан доводилося часто вимикати і ремонтувати, так як у нього постійно потрапляли камінчики з розташованої поруч гравійної доріжки. Тому в травні минулого року міська влада вирішила замінити 30 метрів доріжки, виділивши для цього 100 тис. грн, пише shans.com.ua.

Знайшли підрядника, який уклав доріжку експериментальним полімерним матеріалом. Але, як виявилося, експеримент не вдався, так як доріжка вже зруйнувалася.

— Чи буде підрядник виправляти свій брак? — задали питання в. о. начальника департаменту інфраструктури Віктору Павленку.

— Звичайно, підрядник давав гарантію, і вона діє. Навесні, коли буде сухо, підприємство за свій рахунок покладе нове покриття, але ось яким воно буде — асфальт, плитка або інший матеріал, — поки невідомо. Не хочеться повторювати помилки — адже покриття повинно бути не тільки гарним, але й довговічним та вологостійким. Це питання у нас на контролі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: