У Сумах закохана пара відзначила річницю весілля в торговому центрі

14.02.2020

Рік тому Віталій та Юлія стали на весільний рушник та об’єднали свої долі. Дні подружнього життя зробили з чоловіка та дружини рідних людей, тим самим підтвердивши торішні обіцянки. Сьогодні, 14 лютого, вони вирішили відзначити день річниці свого весілля в рамках заходу «Кохання поза часом», на фоні вишуканих та романтичних локацій у торговельно-розважальному центрі «Мануфактура».

«У 2019 році ця пара зробила відповідальний крок, який дав відлік їхньому подружньому життю. Обравши для себе доступний, сучасний та зручний спосіб засвідчити свої стосунки, вони стали учасниками проєкту «Кохання поза часом». Подібний різновид реєстрації шлюбу вже вподобала чимала кількість громадян, тому й не дивно, що річниці святкуються у такому ж форматі. Більше того, ми стали свідками видачі іншого свідоцтва, яке є наслідком їхнього кохання – свідоцтва про народження синочка Богдана. Цей важливий перший документ малюка молода родина отримала безпосередньо у пологовому будинку», – зазначила під час урочистої церемонії з приводу річниці подружжя сумчан Ірина Свистун, начальник Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми).

Хай світле почуття, що одного разу поєднало цю пару, червоною ниткою в’ється через роки, нанизуючи красиві намистини яскравих подій.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: