Історія інтернаціонального кохання: в День святого Валентина одружилися шосткинка і поляк

15.02.2020

У День Святого Валентина Шосткинський Wedding–центр перетворився на романтичну казку, де закоханим парам допомагали поєднати свої серця маленькі купідони. Також молодята мали унікальну можливість власноруч створити картини в техніках ебру та спін-арт, які потім отримали у подарунок.

ього року пари, які переступали поріг шосткинського РАЦСу, зустрічали маленькі «купідони» зі стрілами.

Першими молодятами, які потрапили у поле зору «купідонів» Wedding–центру, стали шосткинка Людмила та громадянин Польщі Кшиштоф. Дівчина зізналася, що ідею одружитися саме в День усіх закоханих запропонував наречений:

«Ми хотіли побратися саме у цьому році, і Кшиштоф сказав: «А ось якби це сталося ще й на День Святого Валентина, було б супер! Це така знаменна дата!»

До того ж, рівно рік минув з того моменту, як закохані познайомилися, тож вони вирішили таким оригінальним способом відсвяткувати річницю своїх відносин.

Людмила розповідає, що вирушаючи на заробітки у Польщу п’ять років тому, і подумати не могла, що зустріне у цій країні своє кохання. Чим українська дівчина полонила серце молодого поляка, ми поцікавилися у нареченого. Виявилося, що української або російської мови Кшиштоф не знає, тож Людмила виступила у якості перекладачки, повідавши нам романтичну історію їх знайомства.

«Ми познайомилися на дискотеці, яку організували на моїй роботі. Я там побачив Людмилу і вже не міг відвести від неї погляду. Ми протанцювали з нею цілий вечір».

Перед тим як розпочати шлюбну церемонію, молодятам запропонували стати авторами власних картин, виконаних у техніках ебру та спін–арт. Кшиштоф, як справжній голова сім’ї, сам обрав кольорову гамму, але малювали наречений з нареченою разом.

Далі все відбувалося так, як це має бути – заповітне слово «так», весільні обітниці, обмін обручками, шампанське, вигуки «гірко» і перший весільний танець – вже не наречених, а чоловіка і дружини, який розчулив усіх присутніх.

shostkanews.city

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: