Харчоблок в сумській школі — 48 років без ремонту

15.02.2020

Сорок вісім років. Саме стільки часу не бачив ремонту харчоблок в їдальні школи №4 ім. Героя України Олександра Аніщенка в Сумах.

Ми часто чуємо від влади про те, що діти — наше майбутнє, що вони повинні вчитися в комфортних умовах, отримувати освіту європейського рівня і що харчування в школах повинно бути відповідним, а їжа готуватися на сучасному обладнанні в приміщеннях, які відповідають всім необхідним нормам. Але слова і обіцянки не завжди відповідають реальному стану речей.

Цікаво, чи може відповідати всім необхідним нормам харчоблок, якому СОРОК ВІСІМ РОКІВ? Тобто ремонту там не було з дня введення його в експлуатацію. Цього року керівництво навчального закладу звернулося на планово-бюджетну комісію для того, щоб в бюджеті таки передбачили кошти на ремонт харчоблоку. Йдеться про суму в 1 565 360 грн.

Це звернення ще не розглядали, але якщо цього не зроблять, то з’явиться багато питань. Наприклад, чому в кабінетах чиновників нові меблі і дорогий ремонт за рахунок тих, хто платить податки, в той час як діти платників податків отримують їжу, приготовлену в недекомунізованих харчоблоках?

dindoma.sumy.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: