На Сумщині обшукують дорожників

16.02.2020

Слідче управління ГУНП в Сумській області проводить розслідування розтрати товаро-матеріальних цінностей, що належать ДП «Сумський облавтодор», пише yampil.info.

Було встановлено, що керівництво філії «Глухівська дорожньо-експлуатаційна дільниця» ДП «Сумський облавтодор», зловживаючи своїм службовим становищем, діючи за попередньою змовою зі службовими особами філії та ПП «Інвестрембуд», систематично вчиняло розтрату товаро-матеріальних цінностей, що належать ДП «Сумський облавтодор», використовували автотранспорт та спеціальні машини філії у власних цілях, що потягло за собою заподіяння матеріальних збитків ДП «Сумський облавтодор».

6 лютого 2020 року було проведено обшук на території ДРП4 філії «Глухівськадорожньо-експлуатаційнадільниця» дочірньогопідприємства «Сумськийоблавтодор» (смт Ямпіль, вул. Глухівський Шлях, 114), де виявлено та вилучено документи, які можуть містити докази у справі.

Нагадаємо, послугами ПП «Інвестрембуд» часто користується Ямпільська селищна рада. Серед іншого, це приватне підприємство з Глухова здійснювало ремонт дороги по бульвару Ювілейному та ремонт тротуарних доріжок по вулиці Спасо-Преображенська.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: