Сумська поліція допомагає шантажисту отримати гроші?

17.02.2020

Ситуація, з якою зіткнувся сумчанин Віталій, наштовхує на думку, що сьогодні взагалі не можна нікому довіряти.

Історія ще не повна, адже йде слідство і роль деяких фігурантів не визначена остаточно. Але вже можна уявити, в якій жахливій ситуації опинився Віталій. Був у нього друг, якому той довіряв як собі. І ось одного разу цей друг украв у Віталія телефон. Сам по собі телефон майже нічого не коштує. Але в ньому була карта пам’яті, на якій міститься деяка інформація. Яка саме — Віталій не говорить, та й у поліції поки мовчать, пише shans.com.ua.

Спочатку сумчанин був упевнений, що телефон просто загубився, поки йому не подзвонили і не стали шантажувати, вимагаючи кругленьку суму в іноземній валюті за його зміст. Віталій звернувся в поліцію, запропонувавши затримати шантажистів під час передачі грошей. Він був упевнений, що правоохоронці підуть на цю пропозицію, тому що це влаштувало б усіх. Йому — спокійне життя, а поліції — розкриття злочину.

Але щось пішло не так, і тепер, за словами Віталія, поліція допомагає шантажисту отримати гроші. Сумчанину довелося звертатися із заявою ще й на правоохоронців.

У поліції за заявою Віталія відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 КК України (крадіжка). Проводиться перевірка. Це поки все, що відомо, адже більше правоохоронці нічого не коментують.

Залишаєтьс лише здогадуватися, що ж міститься на карті пам’яті, якщо, достовірно знаючи, хто вкрав телефон і шантажує Віталія, правоохоронці досі нічого не зробили. Далі буде.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: