Держпідприємство “Дороги Сумщини” розташувалося на бездоріжжі

18.02.2020

Це – офіс державного підприємства “Дороги Сумщини”, яке віднедавна розташувалося у приміщенні колишнього магазину в будинку №9 по вулиці Троїцькій, пише sts.sumy.ua.

А це дорога біля офісу, якою щодня заїжджають у двір між будинком №9 на Троїцькій та будинком №7 у провулку Інститутському та залишають там свої автомобілі.

Звісно, не можна стверджувати напевне, що всі автомобілі, які впродовж дня стоять посеред двору, належать саме працівникам цієї організації, але мешканці відзначають, що останнім часом їх значно побільшало, причому саме у робочий час.

А це – пані Ніна, яка, як і більшість мешканців цих двох будинків, неймовірно “радіє” з того, що у них з’явилися такі сусіди (воно й раніше з двору після дощу неможливо було вийти, а тепер, коли його щодня розкотують своїми колесами численні автівки, то й поготів…).

Ні, мешканці не проти присутності поважної установи та добросусідських стосунків, але вважають, що все ж таки перетворювати їхній двір на стоянку для чужих автомобілів – це якось не комільфо.

А калюжа на в’їзді у двір вже, напевне, скоро ювілей святкуватиме і наразі є такою ж прикметою цього двору, як Ейфелева вежа у Парижі чи Тауерський міст у Лондоні. Отакі ось вам дороги Сумщини…

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: