Вбивство інваліда в Сумах: підозрюваного взяли під варту без права застави

18.02.2020

«За клопотанням Сумської місцевої прокуратури рішенням суду 18 лютого 2020 року обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб 43-річному підозрюваному у вбивстві людини з інвалідністю», – розповіла прокурор Сумської місцевої прокуратури Галина Рекуненко.

Нагадуємо, що подія сталася 15 лютого 2020 року в Сумах, в одній з квартир по вулиці Металургів. Про виявлене тіло 45-річного чоловіка без ознак життя повідомив його товариш. Прибувши на місце події, експерти виявили на тілі загиблого ножове поранення грудної клітини. Правоохоронці оперативно встановили та затримали особу, причетну до цього злочину.

Зі слів затриманого, він підійшов до чоловіка в інвалідному візку, бо побачив, що одне з його коліщат застрягло. Спочатку допоміг йому зрушити з місця, а потім відвіз додому. Між чоловіками зав’язалась розмова і вони вирішили разом випити. Однак доки гість готував закуску, господар заховав спиртне. На цьому ґрунті між чоловіками виникла сварка, під час якої молодший ударив старшого ножем.

Дії підозрюваного кваліфіковано за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України, за скоєне йому загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі, повідомляє прес-служба прокуратури області.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: