Головного казначея Сумщини відправили на пенсію

19.02.2020

Вчора керівник Головного управління Державної казначейської служби України у Сумській області, заслужений економіст України Олександр Лісовий вийшов на заслужений відпочинок.

Трудовий стаж посадовця склав майже 50 років. 25 із них він віддав роботі в обласному фінансовому управлінні, 17 років – казначейській службі.

Привітати ювіляра з 65-літнім днем народження та виходом на пенсію прийшли керівники районних казначейських служб, члени колективу, чисельні гості.

«Казначейська служба – це потяг, який витягує країну із соціальної кризи, фінансових колапсів. Кошти всієї держави знаходяться на єдиному казначейському рахунку. Якщо ними правильно розпоряджатися, тоді житиме країна. Я гордий з того, що весь наш майже півтисячний, професійний, працездатний, дружній колектив забезпечує сьогодні чіткий облік державних фінансів, надійно захищає інтереси держави, здійснюючи контроль за проведенням операцій з коштами державного бюджету. Колектив, який полишаю, складається з професіоналів своєї справи, і я впевнений, що він і надалі гарно працюватиме. Я дякую всім без винятку за працю, бажаю успіхів і зажди якісно виконувати свою роботу», – сказав Олександр Лісовий.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: