У Сумах — бум на ВІЛ-тестування після випуску програми «вДудь»

19.02.2020

Після нового випуску ютуб-програми «вДудь» сумчани почали активно звертатися для перевірки на ВІЛ. Про це у Фейсбуці повідомила завідувачка відділенням «Клініка дружня до молоді» Владлена Концевич.

Так, наприкінці минулого тижня прийом проводили майже допізна. У відвідувачів почали питати, чому вирішили пройти тест, ті відповідали: «Подивився Дудя». Усім візітерам — від 18 до 25 років.

«Срочно, кто смотрел, напишите краткое содержание, кто такой Дудь и что он снял за видео о ВИЧ, что мотивация к сдаче теста на ВИЧ #ТЕСТнаВІЛ повысилась. Нет возможности сейчас посмотреть, но хочу быть в теме. Однозначно плюс за мотивацию Как Влада выступала по ТВ и говорила, что нужно тестироваться, так не было такого ажиотажа Коллеги, у кого ещё есть после фильма Дудя обращения?», — написала Владлена Концевич.

Срочно, кто смотрел, напишите краткое содержание, кто такой Дудь и что он снял за видео о ВИЧ, что мотивация к сдаче…

Опубліковано Владленою Концевич Вівторок, 18 лютого 2020 р.

У Сумах пройти тестування можна, звернувшись до Клініки дружньої до молоді. Інші медичні заклади також можуть надавати таку послугу, проте в деяких із них на результати доведеться очікувати близько тижня. У КДМ це роблять за 15 хвилин.

«З моєї точки зору купувати тести і проходити їх вдома не варто — людина може складно пережити отримані результати, у мене були такі клієнти. Важливо, аби людина могла отримати необхідну підтримку», – додає Владлена Концевич.

Адреса Клініки дружньої до молоді: м. Суми, вул. Івана Сірка, 3. Телефон: +38 (095) 1 948 949. Сайт: https://smdkl.lic.org.ua/.

CUKR.CITY

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: