Патрульні врятували налякану сумчанку з дитиною на руках

19.02.2020

Чоловіку вже винесли припис на певний час не наближатись ані до жінки, ані до дитини і  склали відносно нього адміністративний протокол, попередивши і про кримінальну відповідальність, уразі якщо він не припинить насильницькі дії.

Екіпаж поліції охорони, проїжджаючи вулицею міста, помітив жінку з дитиною на руках, яка бігла на зустріч. «Молода жінка була налякана, до того ж без верхнього одягу. Ми зупинились, розуміючи, що їй потрібна допомога, — розповідає молодший інспектор Владислав Міхаревич, —  ми запропонували їм сісти до службового авто та розповісти, що сталося. Вона просила врятувати її та дитину від власного чоловіка. Мовляв той поводить себе агресивно і кидається битися палкою».

Для з’ясування обставин долучились і працівники підрозділу поліції з протидії домашньому насильству. Вони ще раз вислухали жінку та піднялися до квартири, де знаходився її 37-річний чоловік. Той  поводив себе агресивно. Для дачі пояснень його доставили до Сумського відділу поліції. З’ясувалося, що причиною такої агресії стали надумані ревнощі. Сама ж заявниця скаржилась, що така ситуація трапляється в її родині не вперше.

Невдовзі правопорушник постане перед судом.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: