Чоловік у центрі Сум показував свого члена маленьким дітям із мамами (фото 18+)

19.02.2020

До редакції «Сумських дебатів» звернулася сумчанка і розповіла вкрай неприємну історію, яка трапилась сьогодні із нею в центрі міста. Коли вона вийшла із маленькою дитиною зі свого будинку на вулицю, дорогу їм перегородив чоловік і став показувати свій статевий орган.

У цей же час, його товариш стояв неподалік і просто спостерігав за цим неподобством. Після демонстрації свого члена, товариш любителя показувати свої причандали маленьким дітям, відвів на лавку Конгрес-центру (колишня бібліотека Банківської академії), де той сів і замріявся… Звідти його і забрала патрульна поліція, яку викликала сумчанка. Правоохоронцям чоловік сказав, що він 1984 року народження, хоча виглядає набагато старше. Далі його повезли на освідування до наркодиспансеру, інші обставини наразі невідомі.

Редакція буде вдячна за інформацію про цього громадянина — хто він, де працює. Якщо ви впізнали чоловіка на фото, давайте зробимо його відомим, аби в подальшому таким, як він, навіть не приходила думка повторювати сороміцькі дії і лякати жінок з дітьми. Хай місто Суми знає свого «героя»!

P.R. Репост новини вітається.

P.R.P.R. Спочатку не хотіли публікувати відверті фото, однак випадок настільки виходить за грані адекватності, що якщо просто дати із замальовкою, то висновків може ніхто й не зробити, а поліція просто повісить на нього дрібне хуліганство та і все…

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: