Визначили баскетбольну команду, яка представлятиме Сумщину на спортивних іграх

20.02.2020

За першість з баскетболу 3х3 в залік ХХХІV обласної спартакіади та право захищати честь регіону на всеукраїнському рівні змагалися юнаки восьми закладів професійної (професійної-технічної) освіти області  на базі державного навчального закладу «Сумський хіміко-технологічний центр професійно-технічної освіти».

Фінальним змаганням передували відбіркові зональні змагання, у яких узяли участь 23 заклади професійної освіти. Команди боролися за вихід до фіналу в підгрупах, які грали в містах Суми, Конотоп та Шостка.

За результатами фінальних змагань перше місце та можливість представляти область на Спортивних іграх України виборола команда державного навчального закладу «Сумський центр професійно-технічної освіти харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу» (керівник фізичного виховання Тимощенко М.О.).

Друге місце – у команди державного навчального закладу «Білопільське вище професійне училище» (керівник фізичного виховання Кукса О.М.).

Третє місце здобули юнаки державного професійно-технічного навчального закладу «Конотопське вище професійне училище» (представник команди Яловий О.Г, керівник фізичного виховання Петров В.Я.).

Переможців та призерів нагороджено перехідним кубком, спортивними грамотами та медалями.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: