Відреставрований фонтан нагадав сумчанам творчість двірника з дитячого садочку

21.02.2020

Нормально відреставрувати фонтан “Купальниця” просить автор електронної петиції Андрій Мі.

«Те, що зробили з фонтаном “купальниця”, — вандалізм і приклад абсолютно кричущого непрофесіоналізму і несмаку. Дурні клоунські кольори нанесені, вибачте, кривими руками (подивіться на місця, де зустрічається фарба різного кольору) та іржава вода. Фонтан, що був приємною дрібницею, перетворився на сором.

Потрібно:

1. Надати інформацію про те, скільки коштів було витрачено на цю так звану реставрацію. Можна зробити гривень за 300-400 точно (кілька банок фарби). А також хто проводив цю “роботу”.

2. Нормально відреставрувати скульптуру та фонтан, щоб все це не нагадувало творчість двірника з дитячого садочку, а саме:

— Позбутися недоречних яскравих кольорів і якісно пофарбувати скульптуру в один адекватний колір (знайдіть людину зі смаком, яка проконтролює якість).

— Зробити так, щоб вода була чистою і прозорою.

— Повернути декорацію з каміння, яке викинули, щоб було простіше “реставрувати”.

— Відремонтувати плитку.

— Замінити іржаву трубу перелива на нову.

Прохання не надавати відписку про те, що в бюджеті немає коштів. Очевидно, що їх немає для будь-якої нової ініціативи, але бюджет можна скорегувати», — пише сумчанин.

Дата початку збору підписів: 21 лютого 2020 р. До кінця збору підписів залишилось: 45 днів. Станом на 21 лютого петицію підписали 1 особа з 250 необхідних.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: