У Конотопі молодик торгував наркотиками, які йому видали за рецептом

24.02.2020

Конотопською місцевою прокуратурою повідомлено про підозру 32-річному чоловікові, який налагодив схему отримання та реалізації наркотичних засобів.

У ході слідства встановлено, що підозрюваний є наркозалежною особою та перебуває на лікуванні в одному з київських медичних центрів, де отримав рецепт лікаря на придбання наркотичного засобу метадону. Однак через деякий час чоловік звернувся до іншої установи, при цьому приховав інформацію про своє перебування на лікуванні в медичному центрі, відтак знову отримав спеціальний рецепт на наркотичні лікарські засоби.

«Отримавши в аптеці 40 пігулок наркотичного засобу метадон, чоловік приїхав у м. Конотоп, де домовився про їх реалізацію відповідній особі. Саме під час продажу 19 лютого 2020 року був затриманий співробітниками поліції. Як з’ясувалось, чоловік проживає у м. Конотоп, до цього він вже був 3 рази судимий за незаконний обіг наркотичних засобів», – розповіла прокурор Конотопської місцевої прокуратури Юлія Волосюк.

Дії підозрюваного кваліфіковано за ч. 2 ст. 308, ч. 2 ст. 307, ч. 2 ст. 309 (заволодіння наркотичними засобами шляхом шахрайства, незаконне придбання та зберігання без мети збуту та з метою збуту і збут наркотичної речовини, вчинене повторно) КК України. За клопотанням прокуратури йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За скоєне чоловікові загрожує позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: