На Сумщині в гаражі згоріла «Таврія»

25.02.2020

24 лютого в 12:30 в Службу порятунку «101» надійшло повідомлення про загорання гаража в с. Довга Лука Липоводолинського району.

Пожежу виявили, коли вогонь вже виривався з-під воріт споруди. На гасіння направили відділення чергового караулу 17-ї державної пожежно-рятувальної частини, якому довелося подолати відстань в 15 км від райцентру. Як було встановлено, вогонь охопив по всій площі гараж з автомобілем «ЗАЗ-1102» в середині. На відстані всього 1,5 м від вогнища горіння знаходився мікроавтобус «Peugeot-J5», який неможливо було евакуювати, оскільки його шасі трималося на підпорах. Також існувала загроза перекидання полум’я на розташовані поруч 2 господарські будівлі.

Силами 4 чоловік в одній одиниці техніки о 13:30 пожежники запобігли небезпеку від мікроавтобуса і сараїв і локалізували пожежу. О 14:05 загоряння ліквідували.

За попередніми висновками фахівців, допустимої причиною загоряння стало коротке замикання електромережі автомобіля «ЗАЗ», повідомляє Управління ГСЧС України в Сумській області.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: