RGM group готується до початку дорожніх робіт з використанням надсучасного асфальтобетону

25.02.2020

Уже днями синоптики обіцяють різке потепління, а це значить, що сніг має швидко зійти. На старті дорожньо-ремонтні роботи. Компанія RGM group готова взяти на себе відповідальність і якісно побудувати чи здійснити ремонт покриття доріг Сум та Сумщини із застосуванням надсучасних матеріалів.

«Вміємо і знаємо, як будувати дороги інноваційно, бо маємо власний високотехнологічний Асфальтобетонний завод та сертифіковану лабораторію. Показово, що матеріали та продукція нашого заводу відповідають всім міжнародним стандартам. Наразі триває підготовка нашого асфальтобетонного заводу до виробництва асфальтобетонних сумішей широкого асортименту. Виготовляючи 160 тон сумішей за годину, ми ритмічно і своєчасно поставляємо готову продукцію на об’єкти автодорожнього будівництва», — коментує засновник групи компаній RGM group Сергій Голуб.

Асфальтобетонний завод RGM group може забезпечити основні обсяги асфальтобетонної продукції при виконанні дорожньо-будівельних робіт Сумщини. Виробництво повністю автоматизоване та комп’ютеризоване.  Воно дозволяє випускати матеріали найвищої якості, і не тільки звичайний асфальт, а й такий вид дорожнього покриття як щебенево-мастиковий асфальтобетон (ЩМА).

«RGM group пропонує своїм замовникам використовувати надсучасні матеріали для будівництва та ремонту доріг. Адже саме такий підхід дозволить в подальшому зекономити на утриманні дорожнього покриття та зробить пересування сумчан, жителів і гостей Сумщини максимально комфортним. Саме щебенево-мастиковий асфальтобетон вирізняється високою міцністю, у Європі він використовується навіть у будівництві сильно завантажених магістралей», – резюмує  Сергій Голуб.

Зауважимо: для ЩМА характерний високий вміст щебеню щільних гірських порід, який утворює кам’яний скелет та успішно витримує великі навантаження. Ще однією особливістю ЩМА є присутність в його складі стабілізуючих волокнистих добавок, зазвичай це целюлозні волокна, що призначені для утримання сполучного (бітуму) від стікання. Типовий склад ЩМА включає: 70-80% щебеню, 8-12% наповнювача, 6-7% сполучного і 0,3-0,5% волокна.

rgm-group.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: