Трамваї, які Київ хотів подарувати Конотопу, — непотрібний металобрухт

26.02.2020

Київ обіцяв подарувати  Конотопу 20 трамвайних вагонів. Розслідування з даної теми провели журналісти ФАКТИ. ICTV.

Рішення подарувати трамваї Конотопу прийняли 2 січня. І у департаменті транспорту і у Київпастрансі в один голос запевняли – столиці вагони не потрібні, бо ті старі і не їздять. Та щойно журналісти взялися за тему – дарувати електротранспорт чиновники передумали, а  пояснити чому – відмовилися. Як і відмовили у показі тих подарункових трамваїв.

Тож Факти вирішили самі знайти та показати, який саме транспорт, та в якому стані Київ збирався подарувати Конотопу. Комунальне підприємство Київпастранс має можливість на безоплатній основі передати 20 трамвайних вагонів ТАТРА -3 (4, 5), які на сьогодні перебувають на балансі трамвайного ремонтно-експлуатаційного депо ім. Шевченка та потребують середнього ремонту.

Один із тих трамваїв, які Київ збирався передати Конотопу. Йому, за документами, 39 років і він справді виглядає як металобрухт. Іржа усюди, бокових дзеркал немає, у салоні старезні крісла. Поруч трішки кращі трамваї. Заступник начальника ДЕПО, каже, про те, що чи збираються їх дарувати чоловік не знає. Документи не бачив.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: