Чому на автовокзалі люди повинні мучитися?

26.02.2020

До редакції «Сумських дебатів» надійшов лист від жительки Сумського району, яка хоче звернути увагу громадськості і влади на те, що люди вимушені мучитися в тісному приміщенні автовокзалу на Кузнечному проїзді, адже умови для пасажирів там стають усе гіршими. Цитуємо звернення пані Надії:

«Як жінці, що живе у Сумському районі, а працює в Сумах, мені постійно доводиться добиратися на роботу в Суми на приміських автобусах. Але не тільки цим сервісом доводиться користуватися, а й послугами автовокзалу, що знаходиться на вулиці Першотравневій (насправді на Кузнечному проїзді – ред.) біля відділення поліції. Неприємно, але з кожним роком цей автовокзал стає все гірше і гірше: погіршується якість надання послуг, чистота всередині приміщення та і саме приміщення постійно зменшується. «Як зменшується», — запитаєте Ви. А дуже просто.

Якщо під час запуску автовокзалу майже 10 років тому був великий зал для пасажирів (хоча великим його навряд чи можна назвати, просто хоча б вистачало місця), то згодом адміністрація закладу вирішила збільшити свої прибутки і запустила туди комерсантів. Які з кожним роком відбирали собі під магазини все більше і більше місця. Дожились, але сьогодні пасажири змушені сидіти навприсядки або ж йти мерзнути чекати на вулицю автобуса, бо місця всередині приміщення просто не вистачає!!! І за такий сервіс усі ми пасажири платимо чималі кошти у вигляді касового збору з кожного білету. А це за моїми спостереженнями, десятки тисяч гривень щоденно!

Невже не можна дане питання якось врегулювати? Якщо один приміський автовокзал усіх не вміщує, то, можливо, хай влада відкриє ще один? Чи нам і далі доведеться отак мучитися з таким «сервісом»? Та й контролюючі органи ж мають якось реагувати на таку ситуацію – бо це ж явно ненормально. Усі кричимо, що йдемо у Європу, а насправді з кожним роком ситуація стає все гіршою і гіршою. Якщо так і далі буде, то через кілька років пасажирів взагалі не пускатимуть до приміщення автовокзалу, а квитками торгуватимуть просто на вулиці!

Надія В.».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: