Офіс президента звернувся до Сумської ОДА стостовно чоловіка, який вчинив самопідпал

27.02.2020

Житель Сумщини, який напередодні підпалив себе біля Офісу президента, перебуває у реанімаційному відділенні, але опіки не загрожують його життю.Про це повідомила прессекретар президента Юлія Мендель виданню “УП”.

“Постраждалий перебуває у реанімаційному відділенні. Чоловік поводиться активно, говорить. Опіки не загрожують життю, йому роблять усі потрібні процедури задля якнайшвидшого одужання”, — розповіла Мендель.

Вона повідомила, що стосовно земельного питання, яке намагається вирішити постраждалий Олександр Бурлаков (розпаювання земель ДСП “Луч” ВАТ “Білопільський машинобудівний завод”) Офіс президента України направив запит до Національної поліції та Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру з проханням у межах компетенції розглянути порушені заявником питання.

За наявності підстав відповідальних осіб просять ужити заходів реагування і про результати повідомити заявника та Офіс президента.

Також Офіс президента звернувся до Сумської ОДА з проханням всебічно розглянути звернення Бурлакова, і в разі виявлення порушення його прав — вжити заходів до їх поновлення.

Нагадаємо, 26 лютого біля Офісу президента Володимира Зеленського чоловік підпалив себе. Правоохоронці, котрі забезпечували правопорядок під час акції протесту на Банковій, загасили полум’я та надали потерпілому первинну медичну допомогу.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
20.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 57 вибухів
20.04.2024 Жителя Кам’янки судитимуть за виготовлення зброї
20.04.2024 «Сумський заповідник у смартфоні» – у фіналі Національного конкурсу проєктів
20.04.2024 “Велику шкоду нанесло”: мешканці Орлівки розповіли про російську атаку КАБами
20.04.2024 На Глухівщині психоневрологічний інтернат отримав благодійний вантаж від доброчинців
20.04.2024 Тростянець отримає 180 млн грн на реконструкцію очисних споруд

Коментарі: