У СНАУ викладачі грали в «Що? Де? Коли?»

28.02.2020

Протягом останніх двох днів в стінах Сумського НАУ пройшла гра “Що? Де? Коли?” для викладацького складу. Захід відбувся за підтримки первинної профспілкової організації викладачів СНАУ, відділу з організації виховної роботи зі студентами та кафедри філософії і соціології. Ведучою була неперевершена Шевель Анжеліка Олександрівна. Захід  розпочався показом моделей народного колективу дизайн-студії “ART’elь moda” з колекцією “Час”.

26 лютого за звання найкращих змагалися команди юридичного факультету, інженерно-технологічного факультету та факультету ветеринарної медицини. А вже 27 лютого актова зала молодіжно-розважального центру зібрала для гри команди факультетів агротехнологій та природокористування, біолого-технологічного, економіки і менеджменту та команду будівельного факультету.

Питання від організаторів були складними, “чорний ящик” взагалі плутав уяву учасників, але найбільше викладачі напружувалися під час відео-питань від студентських лідерів своїх факультетів. Найсильнішими в цій грі виявилася команда юридичного факультету під керівництвом Михайліченка Миколи. А звання найкращого гравця отримав Душин Владислав (команда будівельного факультету).

Всі учасники нагороджені грамотами та солодкими призами. А переможці отримали цінні подарунки та право зберігати кубок до наступної гри.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: