У Глухові обрали “Міс університету – 2020”

28.02.2020

27 лютого у Міському палаці культури панувала надзвичайно святкова атмосфера. Тут проходив грандіозний конкурс, відповідний рівню навчального закладу — Глухівського національного педагогічного університету імені Олександра Довженка,  конкурс краси, таланту та інтелекту під назвою “Міс Університету – 2020”.

Глядачів очікувало багато яскравих цікавих номерів, дівчата дуже старалися, довго готувалися, щоб подарувати радісні емоції і зробити вечір воістину незабутнім.

10 красунь боролися за престижний титул.

Недобуга Анна, ФФІ

Шульга Аліна, ФПФМО

Коваленко Аліна, ФПО

Кривонос Юлія, ФДО

Горбач Ауріка, ФПО

Зорева Галина, ФФІ

Цьомка Оксана, ФФІ

Дещенко Вікторія, ППК ГНПУ

Панова Роза, ФФІ

Курятникова Юлія, ФПО

Дівчата дефілювали у оригінальних костюмах та купальниках, відповідали на каверзні питання ведучих, демонстрували хореографічні таланти, співали, декламували вірші, одна із учасниць предстала в ролі stand-up-коміка. Дівчата захоплювали публіку неймовірними постановками, яскравими, ніжними та оригінальними образами. Фінальним був вихід у вечірніх сукнях.

Журі оцінювало не тільки зовнішність, але перш за все особистість конкурсанток – таланти, які вони демонструють, впевненість у собі, погляди на життя.

Між конкурсами глядачів розважали талановиті співаки та танцюристи Глухова, які не відпускали захоплені погляди всіх присутніх в залі.

За результатами голосування жюрі переможницею стала Анна Недобуга.

hlukhiv.info

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: