Через коронавірус у пунктах пропуску Сумщини громадянам почали міряти температуру

28.02.2020

Державна прикордонна служба України при чіткій і злагодженій взаємодії з Міністерством охорони здоров’я та органами місцевої влади вживає максимум зусиль задля недопущення поширення в Україну коронавірусу.

Днями прикордонники Сумського загону розпочали температурний скринінг усіх громадян, які прибувають на територію України через автомобільні та залізничні пункти пропуску (контролю), що функціонують на українсько-російському кордоні в межах Сумської області.

Усі військовослужбовці, які виконують завдання у пунктах пропуску (контролю), забезпечені індивідуальними засобами захисту – масками та гумовими рукавичками, а також приладами для вимірювання температури тіла громадян.

Крім цього в управлінні прикордонного загону створено спеціальну ситуаційну групу, яка в цілодобовому режимі аналізує інформацію з усіх пунктів пропуску (контролю).

У разі фіксації на кордоні людини із підвищеною температурою та початковими ознаками захворювання – вона одразу ж направляється на додаткове медичне обстеження, повідомляє Сумський прикордонний загін.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: