Суд обрав запобіжний захід сумчанину, якого підозрюють у вбивстві рієлтора

28.02.2020

Тримання під вартою до 27 квітня. Такий запобіжний захід обрали сумчанину, якого підозрюють у вбивстві жінки-рієлтора. Мова йде про вбивство, яке сталося 22 листопада 2019 року у Сумах. Тоді тіло жінки знайшли в офісі, де вона працювала, пише suspilne.media.

У вбивстві жінки-рієлтора підозрюють 28-річного сумчанина, який був клієнтом агенції нерухомості. За версією слідства, чоловік скоїв убивство через гроші, які жінка-рієлтор відмовилася йому повертати.

«Ця особа, яка зараз перебуває на лаві, раніше не притягувалася ніколи до кримінальної відповідальності, її дії, які інкримінують, були чинені нею внаслідок також неправомірних дій і самої потерпілої сторони», — сказав адвокат підозрюваного Олексый Баулін.

«Окрім вбивства, особа вчинила також крадіжку. Особа офіційно не працевлаштована, законних джерел для існування не має. Тому вважаю, що особа в подальшому може вчинити нове кримінальне правопорушення. Також вважаю, що особа може вчинити вплив на свідків», — зазначила прокурор Галина Рекуненко.

За інформацією поліції, підозрюваний не мав проблем із законом. Якщо провину чоловіка доведуть, йому загрожує від 10 до 15 років за ґратами, або довічне ув’язнення.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: