Тахтай: «Юрий Чмырь может стать следующим губернатором»

28.02.2020

Блогер Олександр Тахтай, відомий тим, що володіє інсайдерською інформацією у політичних колах, припустив, що екс-очільник Сумщини Юрій Чмирь знову може посісти губернаторське крісло. На підтвердження такої перспективи він виклав на своїй сторінці у Фейсбуці нове фото Юрія Чмиря біля службового входу в облдержадміністрацію.

«ЕСЛИ СЕРГЕЙ ТИГИПКО ПРЕМЬЕРОМ, ТО ЮРИЙ ЧМЫРЬ ГУБЕРНАТОРОМ?

Сперва прочитал статью о самой несчастной области в Украине «Вже скоро рік як на Банковій не можуть знайти людину, яку б можна було призначити головою Сумської ОДА. Відсутність визначеності і бодай найменша увага з боку центральної влади провокують «розбрід та шатання» у місцевих елітах, що завдає цілком відчутної шкоди всій області». https://www.depo.ua/ukr/politics/rozbrid-i-khitannya-yakiy-privit-zelenskomu-z-sumshchini-priviz-selyanin-samospalyuvach-202002281121684

А потом внимательно посмотрел на весьма знаковое сегодняшнее фото : Юрий Чмырь у служебного входа в Сумскую ОГА.

Задумался, а ведь после недавнего решения ЕСПЧ по признанию Закона Украины «Про очищення влади» (о люстрации) нарушающим права человека, да еще и информации о возможном назначении Сергея Тигипко на руководящую должность в Кабмине, фигура Чмыря набирает все больший вес. Если же учесть то, что ситуация в стране продолжает ухудшаться, а власть при этом испытывает кадровый кризис в эффективных решительных управленцах, то не удивлюсь если Юрий Павлович вновь окажется в губернаторском кресле», — написав Тахтай.

ЕСЛИ СЕРГЕЙ ТИГИПКО ПРЕМЬЕРОМ, ТО ЮРИЙ ЧМЫРЬ ГУБЕРНАТОРОМ?Сперва прочитал статью о самой несчастной области в Украине "…

Опубліковано Александром Тахтаєм Пʼятниця, 28 лютого 2020 р.

Нагадаємо, що Сумщина чекає на нового губернатора ще з літа 2019 року. За останній час називалися вже кілька кандидатур на пост голови ОДА, у тому числі погоджені Кабміном, але остаточне рішення має прийняти Президент України Володимир Зеленський.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: