У Сумах завдяки вівчарці Баффі врятували бабусю, яка впала в погріб

29.02.2020

Завдяки бельгійській вівчарці «Баффі» рятувальники вчасно прийшли на допомогу бабусі, що вчора впала в 3-х метровий погріб на території приватного домоволодіння по вулиці Низівська.

Сайко Любов Володимирівна — донька бабусі, збиралась на роботу і навіть не підозрювала, що її мати пішла до сараю. Коли старенька спускалась до погребу, під нею зламалась драбина і вона впала. В сараї було темно, благань бабусі про допомогу не було чути на вулицю.

Коли Любов Сайко підійшла до хвіртки, до неї підбігла її домашня улюблениця – бельгійська вівчарка «Баффі». Собачка щосили привертала до себе увагу і показувала, що потрібно йти за нею. Вже через лічені хвилини, завдяки «Баффі», Любов була у сараї, з дна погребу якого долинав голос її мами. Після цього Любов Володимирівна звернулась за допомогою до рятувальників.

Співробітники Державної служби України з надзвичайних ситуацій, використовуючи спеціальне спорядження, оперативно підняли літню жінку 1960 р.н. на поверхню та передали медикам. Зараз бабуся знаходиться в дома, завдяки вчасно наданій допомозі, важких травм через падіння вона не отримала.

Проте, яким би міг бути фінал цієї події, якби не наполегливість бельгійської вівчарки «Баффі», краще не уявляти. Ця історія в черговий раз показала, що треба любити «братів наших менших», а вони завжди даруватимуть нам щиру вдячність.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: